Kviečiame į koncertą net dviejų muzikinių grupių!

Gruodžio 18 d. 17.00 val. Rusų kultūros centre įvyks "Lapkričio dvidešimtosios orkestras" ir "Parranda polar" muzikinių grupių koncertas.

printas.jpg

Lapkričio dvidešimtosios orkestras - vokalinis-instrumentinis punk-ansamblis iš Vilniaus ir ne tik. Teoriškai kolektyvas aktualizuoja individo, visuomenės, kūno ir sielos skylių, mirties ir apgavysčių temas universaliai suprantamu populiariosios estrados formatu, o praktiškai, ragina šypsotis nesėkmėms į veidą ir veikti. Apapačėsu!

https://www.youtube.com/watch?v=3AU6fjq3V4Q

Parranda polar - Pietų Amerikoje, ir Lietuvoje susipažinę draugai sukūrė pirmajį Lietuvoje kumbijos trio, pavadinimu „Parranda Polar". „Parranda" reiškia kolumbietišką, šeimynišką kaimo šventę, kuri neįsivaizduojama be armonikos ir perkusijos garsų, vienos kitos taurelės skalsesnio gėrimo, o „Polar" žymi mūsų šiaurietišką, europietišką kilmę", - sako grupės nariai Adomas, Vytas ir Jonas. Iš akordeono dumplių pilsis savaninių putpelių gaidos, skardžioji perkusinė tarka čirps cikadų nakties garsais, būgnais skambės genamų galvijų kanopų dundesys, o bosinė gitara primins hamako svyravimą ir saldų kaktuso guayabą. Vyks Parranda, aidės Kumbija!

https://www.youtube.com/watch?v=MX8oZit7iiw