Menų laboratorija - 2016

Data: 2016-04-06
Laikas: 16:00

Rusų kultūros centras projekto "Menų laboratorija - 2016" rėmuose kviečia į Veros Jelnitskajos tapybos dirbtuves pradedantiesiems. Vadovaujant Verai visi dalyviai sukurs savo pačių tapybos paveikslus. Vera pademonstruos darbo su akriliniais dažais būdus, suteiks koloristikos ir kompozicijos rekomendacijas.
Vera Elnitskaya yra viena iš ryškiausių romantiškojo impresionizmo atstovų. Dailininkė kilusi iš menininkų: skulptorių, tapytojų, menotyrininkų – šeimos, todėl Veros kūrybinis kelias prasidėjo dar vaikystėje. Vera mokėsi meno mokykloje. Labai daug tapė iš natūros. Tobulino savo gebėjimus įvairiuose kūrybinėse meno ir dailės studijose bei daug dirbo savarankiškai. 1990 metais Elnitskaya buvo pirmą kartą apdovanota premija už tapybą Maskvos jaunųjų menininkų konkurse. 1993 metais Vera išvyko į Kanadą, kur studijavo piešimą Otavos Vaizduojamojo Meno aukštojoje mokykloje. Vera – kosmopolitė, jos darbai yra sėkmingai eksponuojami įvairiuose Rusijos, Europos ir Kanados miestuose.

Dirbtuvės įvyks Rusų kultūros centro patalpose (Išganytojo g. 2/4).Registracija ir išsamesnė informacija telefonu +37068451503